Kali ini, laman  mega888 slot  akan memberikan beberapa rekomendasi permainan yang telah dibincangkan di laman x games net. Berikut ulasannya, mungkin boleh menjadi permainan kegemaran Anda berikutnya.

Rekomendasi Permainan Terbaik X Games Net

Anak Cahaya

Child of Light berlangsung di tanah fiksi yang dikenali sebagai Lemuria di mana pemain mengambil anak yang terbangun untuk mencari tanah yang sekarat. Agar tanah kembali hidup, Aurora harus mencari matahari, bulan, dan bintang yang ditawan oleh Ratu Malam.

Permainan terutamanya side-scroller dengan platforming dan elemen RPG. Semasa anda melangkah lebih jauh ke dalam permainan, pemain dapat meningkatkan tahap pelbagai statistik. Pertempuran di sisi lain mirip dengan sistem pertempuran aktif-waktu yang hadir dalam siri RPG klasik lain seperti Final Fantasy.

South Park: The Fractur But Whole

Permainan video South Park terbaru, South Park: The Fractured But Whole adalah RPG yang dimainkan dalam perspektif orang ketiga 2.5D dan mengikuti peristiwa yang berlaku di South Park: The Stick of Truth.

Dalam permainan, pemain memainkan peranan Kid Baru selama perang besar-besaran daripada faksi superhero saingan. Ciri permainan pertempuran RPG berdasarkan giliran di mana pemain dapat memikirkan serangan sebelum memulakan mereka. Demikian juga, kelas karakter akan tersedia untuk pemain untuk memilih dan masing-masing akan mengubah statistik karakter seperti meningkatkan pertempuran jarak dekat atau jarak jauh.

Assassins Creed Origins

Assassin’s Creed: Origins adalah cicilan terbaru dalam siri Kredo Assassin. Pemain dibawa ke akhir tempoh Ptolemeus di Mesir kerana mereka menyaksikan asal-usul konflik yang berkepanjangan antara Persaudaraan Pembunuh dan Ordo Templar. Menjadi permainan Assassin’s Creed, Anda boleh mengharapkan penekanan berat pada siluman dengan Origin adalah dunia yang lebih terbuka untuk dijelajahi sepanjang perkembangan permainan Anda.

Tales Of Berseria

Tales of Berseria adalah aksi RPG di mana pemain mengambil peranan seorang wanita muda bernama Velvet Crowe yang keluar untuk membalas setelah dikhianati oleh seseorang yang pernah dilihatnya sebagai keluarga. Serial Tales mempunyai beberapa angsuran di PlayStation 3 seperti Tales of Xilla yang merupakan cicilan yang sangat dihormati yang terdapat dalam konsol tetapi Berseria adalah yang tidak ingin Anda letakkan.